Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat miercuri că, în perioada 1 martie – 12 aprilie, în cadrul Campaniei de depunere a Cererilor de plată pentru anul 2023, au fost depuse un număr de 340.740 cereri pentru o suprafaţă de 1.327.040,67 ha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 1 martie – 12 aprilie, în cadrul Campaniei de depunere a Cererilor de plată pentru anul 2023, au fost depuse un număr de 340.740 cereri pentru o suprafaţă de 1.327.040,67 ha.

Reamintim fermierilor că până în data de 15 mai 2023 pot depune Cererea de Plată fără penalităţi, prin accesarea aplicaţiei IPA-Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie)”, arată APIA.

Responsabilitatea privind legalitatea şi valabilitatea documentelor aparţine fermierului şi/sau autorităţii care a emis/atestat aceste documente, după caz, precizează APIA.

Informaţiile detaliate pentru accesarea fiecărei intervenţii/măsuri de dezvoltare rurală, inclusiv hărţile şi listele cu UAT-urile eligibile pentru M.10, M.11, M.13, pot fi consultate la Centrele APIA şi pe site-ul APIA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.