Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu a declarat duminică, la Prima News, că ar vedea o continuare a reducerii impozitării muncii şi pe a doua jumătate a acestui an şi în 2024, el precizând că programul de guvernare al PSD va fi finalizat luna aceasta, urmând ca şi liberalii să închidă discuţiile iar elementele de divergenţă să fie discutat la nivelul conducerii partidelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu aş vredea, în funcţie de cum închidem negocierile cu colegii de coaliţie, pe programul de guvernare, aş vedea o continuare a reducerii impozitării muncii şi pe a doua jumătate a acestui an şi în 2024”, a spus Câciu, arătând că pe salariul minim, practic împozitarea muncii a scăzut la 38% faţă de 41,75, deci avem deja un prim pas pe care l-au făcut de la 1 ianuarie.

Adrian Câciu a mai spus că PSD va termina luna aceasta programul de guvernare. ”O să termine şi PNL, o să intrăm în discuţiile pe echipele tehnice”, a spus Câciu, afirmând că în mare parte cuprinde ce a a fost în programul de guvernare dar şi elemente noi.

”Probabil vor fi şi elemente de divergenţă, le decide conducerea coaliţiei”, a mai spus Câciu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.