Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) a atribuit OMV Petrom un contract cadru cu o durată de patru ani şi o valoare de 4,13 milioane lei, fără TVA, pentru furnizarea de carburanţi, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Negocierea a avut loc fără publicarea unui anunţ de participare.

Ansamblul ofertelor prezentate ca răspuns la o licitaţie deschisa, la o licitaţie restrânsă sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil, potrivit anunţului.

”Au fost luate în considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selecţie calitativă”, se arată în justificarea alegerii acestei proceduri de negociere.

Contractele din cadrul acordului cadru vizează furnizarea de carburanţi pentru o durată de 4 ani, furnizare carburanţi auto pe bază de carduri şi furnizarea de motorină vrac pentru nava Sarmisegetusa, în portul Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.