Volumul "Revoluţie", scris de Emmanuel Macron pe când era ministru al Economiei, va fi lansat de Ziua Naţională a Franţei, la editura Trei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emmanuel Macron, câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Franţa şi omul nou al politicii europene, îşi spune pentru prima dată povestea, vorbind despre ideile care îl inspiră, despre viziunea sa legată de stat, cetăţeni, Uniunea Europeană, într-o lume care se confruntă cu probleme comune - imigraţia, locurile de muncă, terorismul -, dar pe care trebuie să le rezolvăm împreună.

Revoluţia lui Macron, alternativa electorală a Franţei la naţionalismul lui Marine Le Pen, a cucerit imediat opinia publică de pe tot continentul european: o provocare deschisă la adresa populiştilor şi a acelora care nu mai cred în instituţii, o revoluţie fără promisiuni deşarte, care ar putea schimba pentru totdeauna modul de a face politică în Europa, potrivit editorilor de la TREI. 

Recent ales preşedinte al Franţei, Emmanuel Macron a scris această carte pe când era ministru al Economiei şi candidat la alegerile prezidenţiale. Publicul larg are ocazia să afle care este viziunea sa despre Franţa şi despre viitorul acesteia, într-o lume nouă ce trăieşte o "mare transformare", aşa cum n-a mai cunoscut încă de la inventarea tiparului şi din Renaştere.

"Sunt absolut convins că secolul XXI, în care în sfârşit am intrat, este în egală măsură plin de promisiuni şi de schimbări care ne pot face mai fericiţi. Şi asta vă şi propun. Aceasta va fi lupta noastră pentru Franţa şi nu ştiu nimic mai frumos de atât", spunea Emmanuel Macron. 

Cartea poate fi precomandată pe site-ul editurii la preţul de 44 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.