Vladimir Draghia din echipa Faimoşilor a câştigat competiţia "Exatlon" de la Kanal D şi premiul de 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost adesea şi "vocea" care îi ghida pe Faimoşi pe traseu, în special la loviturile de final, unde aceştia trebuiau să se coordoneze perfect. A impresionat prin sensibilitate şi emoţia pe care o trăia atunci când vorbea de Zora, fetiţa lui de aproape un an, care îl aşteapta acasă, în România.

Ionut Sugacevschi a fost şi el învingător, chiar dacă nu a întrunit la fel de multe voturi ca Draghia, prin faptul că a ajuns până în finală şi a dovedit o determinare extraordinară şi spiritul unui adevărat campion. 

Pe tot parcursul ultimei ediţii "Exatlon" au fost rememorate momente inedite din culise, telespectatorii au putut să pătrundă în atmosfera de la filmările emisiunii şi să vadă desfăşurarea impresionantă de forţe necesară realizării unui astfel de show.

Cosmin Cernat a anunţat şi un nou sezon "Exatlon".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.