Violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru şi pianistul Horia Mihail vor susţine patru concerte din seria „Duelul viorilor” în perioada 31 martie - 3 aprilie, la Alba Iulia, Oradea, Cluj-Napoca şi Bistriţa,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Prunaru interpretează pe o vioară Stradivarius, Gabriel Croitoru, pe o vioară Guarneri del Gesu, iar Horia Mihail, la pian. Din 2011, susţin în această formulă „Duelul viorilor”.

Pentru cele patru concerte din această primăvară, programul va fi unul variat - Henryk Wieniawski, Pablo de Sarasate, Astor Piazzolla, Igor Alexandrovici Frolov, Dmitri Şostakovici, Carlos Gardel, Angel Villoldo şi Gerardo Matos Rodriguez.

Cei trei vor cânta pe 31 martie, la Casa de cultură din Alba Iulia, pe 1 aprilie, la Teatrul Regina Maria din Oradea, pe 2 aprilie, la Auditorium Maximum UBB din Cluj-Napoca, şi pe 3 aprilie, la Sinagoga din Bistriţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.