Sezonul 5 al producţiei "Vedeta populară" va debuta în toamnă la TVR 1, cu mulţi concurenţi cu vârsta de 16 ani. Filmările au loc în prezent în studioul 3 al Televiziunii Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început filmările pentru sezonul 5, care urma să fie difuzat în această primăvară, dar, din cauza perioadei dificile pe care o trăim, va fi pe micul ecran în toamnă, probabil începând din octombrie. Şi de această dată avem concurenţi de toate vârstele, de la 16 până la 80 de ani, dar foarte mulţi sunt de 16 ani - e o invazie de copii, care ne-au mărturisit că au aşteptat să împlinească 16 ani ca să vină la „Vedeta populară”. Ne urmăresc de trei ani, încă de la început, şi şi-au dorit să vină”, spune Iuliana Tudor, gazda şi producătorul concursului de talente. 

Despre cum se desfăşoară filmările pentru cel de-al cincilea sezon al emisiunii, într-o perioadă în care nimic nu mai este ca înainte, Iuliana Tudor povesteşte: „Este o perioadă diferită, pentru că facem televiziune într-un mod diferit: emisiunile se înregistrează fără public, păstrăm distanţarea - asta e puţin straniu pentru noi, fiind vorba de un spectacol muzical, de o întâlnire cu emoţie, cu căldură, cu mult drag... e greu să te abţii să-l îmbrăţişezi pe cel care pleacă sau pe cel care câştigă, e greu să nu ne îmbrăţişăm noi între noi, cu echipa, aşa cum eram obişnuiţi. Eu sunt un om foarte sociabil şi foarte apropiat de cei cu care lucrez. Ne lipseşte aceasta, dar deja avem un motto în platou - ne îmbrăţişăm cu sufletul în fiecare zi.”

Telespectatorii pot vedea în continuare la TVR 1, în fiecare duminică seară, de la ora 21.10, redifuzări din sezoanele anterioare „Vedeta populară”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.