O operă de artă recent descoperită, care a fost pictată de renumitul artist Sir Joshua Reynolds, va fi pus în vânzare, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulată "Two Young Girls With Bonnets In A Woodland Setting", lucrarea a fost neglijată mai mulţi ani înainte ca Russell Strachan să o cumpere la o licitaţie. 

După restaurare, pânza a fost atribuită lui Reynolds, cel mai important portretist din vremea sa. 

A fost expusă la târgul asociaţiei Cotswold Art & Antiques Dealers din Compton Verney, Warwickshire.

Reynolds a fost primul preşedinte al Royal Academy şi multe dintre operele sale sunt expuse la National Gallery. A fost înnobilat de regele George al III-lea în 1769. A murit în 1792 şi este înmormântat la Catedrala St. Paul. 

Se crede că această lucrare a fost pictată între 1780 şi 1785.

Lucrarea este expusă şi va fi vândută în cadrul târgului asociaţiei The Cotswold Art & Antiques Dealers, care are loc până duminică. 

Un album cu 18 acuarele înfăţişând peisaje din Warwickshire şi din Coventry, locul naşterii artistului Herbert Edward Cox, sunt de asemenea de vânzare. 

Cox a predat la Coventry Technical Institute şi a devenit cunoscut la nivel local ca un artist desăvârşit. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.