Un nou sezon al serialului "60 de zile după gratii: Atlanta", care urmăreşte viaţa puşcăriaşilor din închisoarea Fulton, una dintre una dintre cele mai periculoase instituţii penitenciare din SUA, are premiera marţi, la Crime + Investigation, de la ora 24.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Închisoarea din districtul Fulton, condusă de gardianul - şef, colonelul Mark C. Adger, se confruntă cu dificultăţi mari cauzate de bandele rivale, droguri şi corupţie. După ce a aflat despre succesul extraordinar al programelor sub acoperire, organizate în districtul Clark (Indiana), colonelul Adger a decis să apeleze la civili care să îl ajute să găsească sursa tuturor problemelor din penitenciar, oferind o perspectivă imparţială a vieţii în interiorul instituţiei pe care o conduce.

Printre participanţii din acest nou sezon se numără un profesor de educaţie specială care lucrează cu tineri cu risc infracţional, care crede că sistemul i-a abandonat pe afro-americani, dorind să contribuie la lupta împotriva discriminării, şi un fost ofiţer de corecţie care doreşte să vadă cum este când rolurile se inversează. De asemenea, printre civilii incluşi în program se află o femeie care şi-a întâlnit soţul în timp ce acesta a fost încarcerat şi speră să înţeleagă comportamentul său instituţionalizat, şi un marinar cu o dorinţă puternică de aplicare a legii.

Spre deosebire de sezoanele anterioare, participanţii vor fi separaţi în două zone diferite ale închisorii. Astfel, bărbaţii vor fi adăpostiţi în campusul principal unde fiecare va împărţi o celulă cu un alt deţinut, în timp ce femeile vor fi cazate în celule cu paturi suprapuse alături de alte şapte deţinute. Aceştia vor sta închişi în celule cu colegii lor de detenţie timp de peste 15 ore pe zi, confruntându-se cu o presiune imensă de a se integra sau de a risca să fie ţinta ameninţărilor, violenţei şi riscului de  a li se deconspira acoperirea.

În primul episod din serialul "60 de zile după gratii: Atlanta”, difuzat în exclusivitate pe Crime + Investigation, colonelul Mark Adger trimite 17 voluntari sub acoperire în închisoarea Fulton din Atlanta, pentru a găsi soluţii la următoarele probleme: contrabandă, trafic de droguri şi violenţele dintre bande.

CI este disponibil în peste 170 teritorii la nivel global şi în peste 18 limbi. CI a fost lansat în România în septembrie 2013 şi este difuzat de operatorii de televiziune UPC, Telekom, RCS şi Orange TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.