Emisiunea finală din 2018 "Saturday Night Live" i-a reunit pe Alec Baldwin, ironizându-l pe Donald Trump, Ben Stiller s-a reîntors ca Michael Cohen, Robert De Niro în rolul lui Robert Mueller şi invitatul spisodului Matt Damon a fost Brett Kavanagh, într-un sketch "It’s a Wonderful Trump", în care au arătat cum ar fi fost lumea dacă Trump nu ar fi fost ales niciodată, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kenan Thompson i s-a alăturat lui Baldwin în sketch, interpretându-l pe îngerul numit Clarence, care l-a însoţit pe Trump şi i-a arătat că toţi oamenii sunt fericiţi într-o lume în care nu a fost ales preşedinte. 

Aidy Bryant a apărut de asemenea în rolul purtătoarei de cuvânt Sarah Huckabee Sanders, care râde şi îi spune că a fost "o glumă bună" când Trump (Alec Baldwin) îi cere să i se adreseze cu apelativul "preşedinte". "Vreau să îţi mulţumesc pentru că ai sugerat să mă apuc de PR. Fac mulţi bani lucrând pentru companii precum Facebook şi Ashley Madison asociaţia de salată Romaine", a spus ea. 

"Trump" a comentat cât de "sănătoasă şi plină de viaţă" arată Kellyanne Conway (jucată de Kate McKinnon). "Asta pentru că nu mai înghit minciuni", a spus ea, adăugând că după ce au pierdut alegerile prezidenţiale diavolul i-a înapoiat sufletul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.