Twitter a suspendat contul hackerului sau grupului The Dark Overlord, cunoscut mai ales pentru faptul că reuşit, la începutul acestui an, să sustragă companiei Netflix cel de-al cincilea sezon al serialului ”Orange Is the New Black”, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contul principal a fost suspendat vineri, foarte probabil pentru că la începutul săptămânii hackerii au făcut publice mai multe date de contact - adrese şi numere de telefon - dintr-o bază a unui furnizor de servicii medicale din Beverly Hills.

Un cont de rezervă al grupului pare să fi rămas operaţional pe Twitter, însă pe el nu a mai fost publicat nimic de mai mult timp. 

Reprezentanţii companiei Twitter nu au răspuns solicităţii Variety de a comenta.

The Dark Overlord a spart reţele ale mai multor companii pe care le-a şantajat. American Broadcasting Company şi Disney, care o deţine pe prima, se numără printre ”victimele” hackerilor, dar şi clinici.

La începutul lunii iunie, The Dark Overlord a publicat online opt episoade ale show-ului “Steve Harvey’s Funderdome”, nelansat încă de ABC, după ce ameninţase compania că va face acest lucru cu una dintre producţiile sale. Între serialele furate de The Dark Overlord se numără “The Catch” (ABC) şi “Bunk’d” (Disney Channel).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.