Spectacolul „Otello”, după Giuseppe Verdi, pus în scenă de regizorul Giancarlo del Monaco, va fi transmis online, vineri, de Opera Naţională Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Transmisiunea din 5 februarie va începe la ora 19:00 şi va marca 134 de ani de la premiera mondială, în cadrul proiectului intitulat #DordeONB. 

Regizorul Giancarlo del Monaco spune despre montarea de pe scena Operei Naţionale Bucureşti: „Este necesar să povestim situaţii umane, situaţii foarte dificile, complicate, ca gelozia, rasismul, răul, binele... Spre exemplu, răul şi binele se confruntă în această operă între Desdemona şi Jago, de acord? Otello este o victimă, o victimă a răului; chiar şi Desdemona este o victimă a răului, dar confruntarea dintre bine şi rău este reprezentată de Jago - Desdemona. În această confruntare, eu vreau să centrez atenţia publicului pe acţiunea scenică şi pe dramă, mai mult, pe psiho-drama acestei poveşti”.

Spectacolul va fi transmis online, iar biletele pot fi achiziţionate de pe tickets.operanb.ro. Înregistrarea va fi disponibilă spre vizionare timp de 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.