Televiziunea Română a lansat un concurs de proiecte pentru emisiunea “Revelion 2018”, care va avea un buget de aproximativ 40.000 de euro, înscrierile adresându-se autorilor, realizatorilor şi producătorilor interni şi externi şi urmând să se încheie pe 25 iulie, la ora 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectele trebuie să fie trimise pe adresa de e-mail direcţia.programe@tvr.ro cu menţiunea ”Proiect pentru emisiunea Revelion 2018” sau să fie depuse la Registratura TVR. Rezultatele vor fi anunţate până pe 1 august, potrivit site-ului TVR.

Proiectele trebuie să fie concise, la obiect, de cel mult cinci pagini şi trebuie să cuprindă detalii despre: format/conţinut, propuneri de prezentatori, devizul estimativ, necesarul tehnico-artistic, calendarul de producţie, datele de contact ale autorului sau ale casei de producţie şi, dacă este cazul, posibilităţile de sponsorizare.

TVR cere o emisiune complexă, de tip divertisment, adresată tuturor telespectatorilor care vor să petreacă Revelionul împreună cu prietenii, într-o atmosferă relaxată, de bună dispoziţie şi umor, informează site-ul TVR.

”Intenţie: Societatea Română de Televiziune, consecventă misiunii sale de a fi alături de publicul telespectator în cele mai importante momente şi evenimente şi continuând tradiţia ultimilor 61 de ani, intenţionează să difuzeze, în noaptea dintre anii 2017-2018, o emisiune complexă, de tip divertisment, adresată tuturor telespectatorilor care vor să petreacă Revelionul împreună cu prietenii de acasă şi de la TVR, într-o atmosferă relaxată, de bună dispoziţie şi umor. În acelaşi timp, Televiziunea Română doreşte să îşi păstreze poziţia în top 3 programe de Revelion, obţinută anul trecut”, au transmis reprezentanţii TVR.

Show-ul de divertisment va trebui să aibă o durată cuprinsă între 240 şi 300 de minute şi să se încadreze într-un buget estimativ de aproximativ 40.000 de euro.

Publicul ţintă al emisiunii este reprezentat de toate categoriile de vârstă, toate grupele de venituri şi de studii.

TVR pune la dispoziţie, dacă este necesar, studiourile şi alte facilităţi, în funcţie de posibilităţi şi calendarul de producţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.