Premiera producţiei "Outfitul Şearpelui", un spectacol "poeticoregrafic", realizat de Andrea Gavriliu, este primul spectacol montat în sală după relaxarea restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19, care va avea premiera pe 19, 20 şi 21 iunie, la ora 19.00, la Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolele se vor juca în Sala Studio a Teatrul Naţional "Marin Sorescu" din Craiova şi vor fi transmise în regim de live streaming, spectatorii putând să le urmărească din casele lor pe www.tncms.ro/LIVE.

"Outfitul şearpelui", bazat pe versurile lui marius Aldea, prezintă o cronologie a vieţii unui bărbat capabil să-şi amintească de felul în care gândea în copilărie, o (ne)asumare a condiţiei sale de adult (i)responsabil, o perpetuă căutare a echilibrului inexistent. 

"Hai să-i spunem pe nume: somnul are marele merit că te duce de pe lume”consider că ar fi motto-ul spectacolului. În ciuda tonului fatalist, se va descoperi o mare dragoste de viaţă prin felul în care corpul se supune ritmului şi impulsurilor sale organice. Acest corp nu se poate conecta în mod direct la alte corpuri, dar se poate reconecta la el însuşi prin trecutul său firav, prin prezentul său angoasant, prin viitorul inevitabil. Şase corpuri cu şase „piei” - aceeaşi persoană", este prezentarea regizoarei Andrea Gavriliu. 

În distribuţie sunt Claudiu Mihail, George Albert Costea, Alex Calangiu, Vlad Udrescu, Ştefan Cepoi, Cătălin Mihai Miculeasa. 

Biletele se pot achiziţiona de la agenţia teatrală sau online de pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet. Preţul biletelor este 25 lei (15 lei redus pentru elevi / studenţi / seniori) la Agenţia teatrală, şi 24 lei pe platforma online: https://ebilet.tncms.ro.

Fiecare bilet conţine un cod unic necesar pentru accesarea transmisiunii live pe www.tncms.ro/LIVE. Spectacolul este recomandat publicului cu vârsta de peste 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.