Teatrul Excelsior a anunţat luni că lansează un serial pentru copii, în cadrul stagiunii online care continuă cu mai multe premiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vrăjitorul Ştie-Tot” va fi lansat pe 24 ianuarie, iar în stagiune vor fi prezentate noi sezoane din serialul de comedie „Dicţionar Teatral Urban” şi din show-ul „IMPROVChallenge”.

Ele vor putea fi urmărite pe paginile de Facebook şi Instagram şi pe canalul de YouTube ale teatrului.

„Vrăjitorul Ştie-Tot” răspunde la întrebăr precum câte forme pot avea fulgii de zăpadă şi cum funcţionează un ceas cu cuc. Melwin - Vrăjitorul Ştie-Tot are toate răspunsurile şi le va dezvălui în fiecare duminică dimineaţa, alături de ucenicul său, Lullus, şi de personaje din poveştile şi basme preferate de copii. Primul episod va fi difuzat, duminică, 24 ianuarie, la ora 11:00, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube.

Al doilea sezon din „Dicţionar Teatrul Urban” va fi difuzat marţea şi joia, de la ora 20:00. Primul episod va fi disponibil marţi, 19 ianuarie.

Sezonul al treilea din „IMPROVChallenge” va debuta vineri, 29 ianuarie, de la ora 20:00. Show-urile de improvizaţie sunt susţinute de echipa de improvizatori de la Excelsior care acceptă din nou provocările Cameliei Pintilie (MC-ul show-ului).

Echipa Teatrului Excelsior pregăteşte şi alte proiecte, care vor fi lansate în lunile ce urmează.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.