Teatrele de stat şi cele independente din ţară sunt invitate să propună spectacole care au la bază comedii scrise de dramaturgi români cu premiera în intervalul 1 ianuarie - 31 decembrie 2018, pentru cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din anul 2003, festCO este evenimentul teatral bucureştean care promovează cele mai bune spectacole de comedie românească. 

Festivalul are caracter competitiv, juriul acordând premii pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor, cel mai bun scenograf şi cel mai bun spectacol.

Producţiile înscrise vor fi alese de un selecţioner unic. 

Pentru înscrieri sunt necesare următoarele informaţii care pot fi trimise prin e-mail la adresa teatrul@comedie.ro până vineri 1 februarie 2019: titlul spectacolului sau spectacolelor propuse; informaţiile de bază despre spectacole: numele autorului, regia, scenografia, distribuţia (personaj/actor), data premierei şi durata spectacolului; filmarea spectacolelor în format digital. 

Festivalul Comediei Româneşti este un eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Comedie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.