Sylvester Stallone va juca în drama „Kansas City” de Taylor Sheridan şi Terence Winter, pentru Paramount Plus, primul rol principal într-un serial de televiziune din cariera actorului, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, a cărui acţiune este plasată în prezent, îl urmăreşte pe legendarul mafiot Sal (Stallone), care se confruntă cu sarcina de a-şi restabili familia italiană de mafioţi în oraşul modernizat Kansas City, Missouri. Acolo, Sal întâlneşte personaje surprinzătoare care îl urmează pe drumul neconvenţional către putere. 

Sheridan şi Winter vor scrie şi vor produce „Kansas City”. 

Pe lângă rolul principal, Stallone va fi producător executiv, alături de David C. Glasser, Ron Burkle şi Bob Yari. MTV Entertainment Studios va fi de asemenea producător. 

Proiectul marchează primul serial de televiziune din cariera lui Stallone. 

El este cunoscut pentru rolurile principale din „Rocky”, „Rambo” şi filmele din franciza „Expendables”. Pentru rolul din „Rocky”, Stallone a fost nominalizat la premiile Academiei Americane de Film la categoria „cel mai bun actor” şi „cel mai bun scenariu original”. El a fost nominalizat pentru „cel mai bun rol secundar” în 2016, pentru rolul Rocky din „Creed”. Alte roluri notabile ale lui Stallone sunt cele din „Tango and Cash”, „Demolition Man” şi „Cliffhanger”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.