Un nou sezon al reality-show-ului "Supernanny" va fi difuzat de Prima TV, începând de sâmbătă, de la ora 22.00, urmând ca din 27 martie să fie difuzat de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Urania Cremene îi aşteaptă pe toţi cei care doresc un sprijin pentru a găsi soluţia potrivită în relaţia cu copiii lor să urmărească emisiunea şi să îşi găsească propriile soluţii.

Urania Cremene este mamă şi unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România. Este autoarea "All About Parenting", primul program de parenting din ţară şi unica metodologie de parenting din lume care are la bază ultimele cercetări în ştiinţa motivaţiei (ex. Teoria Autodeterminării), preluate direct de la unele din cele mai mari universităţi din lume. În ultimii 5 ani, Urania Cremene şi trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferinţe şi workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinţi din toată ţara.

"Îmi doresc ca emisiunea Supernanny să fie una educativă, care acoperă multe dintre problemele şi provocările oricărui părinte din ziua de astăzi. M-a bucurat şansa de a duce mesajul parentingului echilibrat încât mai multe familii din România. Deşi fiecare caz este unic, toate tehnicile pe care le propun sunt parte a trusei de unelte a unui părinte echilibrat, care este ferm şi cald, în acelaşi timp. Adică un părinte care pune limite şi stabileşte reguli, dar cu respect, fără pedepse şi fără recompense.Pare incredibil faptul că în doar câteva zile, copiii pot deveni echilibraţi, însă părinţii învaţă că rezolvarea problemelor cu ai lor copii începe cu schimbarea propriului comportament", spune Urania Cremene.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.