În noul sezon al pieţei româneşti de artă, care a debutat săptămâna trecută, Artmark propune spre vânzare aproximativ 400 de opere de artă din patrimoniul unui anticariat bucureştean, într-un eveniment care va fi organizat în două zile, pe 23 şi 28 septembrie. Operele, cu preţul unitar de pornire de doar 100 de euro, sunt semnate de mari artişti ai artei româneşti, precum Harry Guttman, Nicolae Vermont, Gheorghe Petraşcu, Ştefan Câlţia sau Constantin Piliuţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Punerea în vânzare a stocului de opere reprezintă o bună ocazie investiţională pentru colecţionari - să conserve, în contextul actual, valoarea banilor lor în cadrul unei pieţe sigure, dar şi o posibilitate pentru cei care intenţionează să dea start unei colecţii de artă, datorită preţului de pornire accesibil.

Cele 400 de opere - naturi statice, peisaje marine, urbane sau pastorale, portrete expresive, dar şi nuduri delicate pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviţă. Accesul pentru vizitarea expoziţiei de pe str. C.A. Rosetti, nr. 5, este gratuit.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Licitaţia patrimoniului unui anticariat Bucureştean, din 23 şi 28 septembrie, ora 19.00, va avea loc în format hybrid - online, pe platforma Artmark Live şi în sala de licitaţii a Casei A10 by Artmark.

Licitaţiile organizate, de-a lungul timpului, de Casa de Licitaţii A10 by Artmark, sub egida Hanul cu Tei 1833, au înregistrat vânzări record, de cele mai multe ori chiar 100% rată de adjudecare, confirmând noul gust al românilor pentru simbolurile artei şi un viu interes pentru dezvoltarea propriei colecţii de artă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.