Steve Carell şi Greg Daniels ("The Office") vor colabora din nou pentru un serial produs de Netflix şi inspirat de ideea preşedintelui Donald Trump de a crea o a şasea divizie militară pentru operaţiuni spaţiale, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul "Space Force" este descris drept o comedie centrată pe oamenii însărcinaţi să creeze o a şasea divizie a serviciilor armatei americane. 

Daniels va fi producător executiv alături de Carell şi Howard Klein. Scenariul nu a fost încă scris. 

Surse afirmă că salariul lui Carell pentru acest proiect - inclusiv co-creator şi producător executiv - stabileşte un nou record, ajungând să depăşească 1 milion de dolari pe episod, cea mai mare sumă de până acum acordată distribuţiei serialului "The Big Bang Theory" de la CBS. 

"Space Force" este cel mai recent proiect al lui Carell pentru televiziune, după ce a jucat în şapte sezoane "The Office". 

Actorul figurează în distribuţia filmelor "Beautiful Boy", "Vice" şi "Welcome to Marwen". El a semnat pentru o nouă producţie realizată de Apple în colaborare cu Jennifer Aniston şi Reese Witherspoon. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.