Spectacolul "Viaţa şi moartea lui Richard 2", după William Shakespare, în regia lui Radu Iacoban, deschide stagiunea 2018-2019 la Teatrului Mic pe 22 septembrie, de la ora 19.00, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tot în această toamnă, Teatrul Mic va inaugura un spaţiu nou, care va purta numele de Sala Studio.

Spectacolul "Viaţa şi moartea lui Richard 2" face parte din selecţia acestui an a Festivalului Teen-Fest şi este programat să se joace în Sala Atelier a Teatrului Mic (Str. Constantin Mille 16) pe data de 4 octombrie, de la ora 19.00.

Duminică, 23 septembrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Mic va putea fi urmărit "...ESCU", de Tudor Muşatescu, în regia şi versiunea scenică a lui Doru Ana, un spectacol care îi are cap de afiş pe Ovidiu Niculescu, Dan Condurache, Adriana Şchiopu şi Doru Ana.

Pe 20 septembrie, de la ora 17.30, spectacolul va fi prezentat pe scena Teatrului "Maria Filotti" din Brăila.

Două reprezentaţii ale spectacolului "Karamazovii" sunt programate la sfârşitul lunii septembrie. Jucat în această vară pe scena sibiană, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), spectacolul, regizat de Nona Ciobanu, se va juca pe 29 şi 30 septembrie, de la ora 18.30.

În ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru (FNT), Teatrul Mic a fost selectat cu spectacolul regizat de Vlad Massaci, "Ţinutul din miezul verii", de Tracy Letts; decor, costume şi light design Iuliana Vîlsan şi muzică originală semnată de Bibi Vongehr.

Următoarea premieră programată pentru Sala Atelier este spectacolul "Vassa", de Maxim Gorki, versiunea scenică şi direcţia de scenă Gelu Colceag, decor Diana Cupşa, costume Ioana Pashca, un spectacol care o are pe Dana Dembinski în rol principal.

Biletele sunt disponibile online pe site-ul Teatrului Mic, pe Bilet.ro şi la Casa de Bilete a Teatrului Mic (Strada Constantin Mille, Nr. 14-16).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.