Spectacolul de teatru non-verbal "Zic Zac", în regia Andreei Gavriliu, va avea două reprezentaţii la Festivalul Internaţional Fringe de la Beer Sheva, Israel, în perioada 11-13 iulie, anunţă Institutul Cultural Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul va beneficia de două reprezentaţii în data de 12 iulie, orele 18.00 şi 21.30, la Teatrul Fringe din Beer Sheva (str. Anilevitz nr. 15, Oraşul Vechi).

Din distribuţie fac parte Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu, Gabriel Costin. Scenografia este semnată de Andreea Săndulescu, Light design: George Rotaru. 

Festivalul de Teatru Fringe de la Beer Sheva are loc anual, începând cu 2011 în Oraşul Vechi. 

Ediţia 2017 va include în program spectacole din România, Austria, Franţa şi Spania, împreună cu cele mai bune spectacole de teatru fringe din Israel în peste 70 de evenimente artistice indoor şi outdoor care vor avea loc pe străzile din Oraşul Vechi.

Alături de spectacole de teatru pentru adulţi, festivalul găzduieşte ateliere de artă în aer liber, spectacole pentru copii, reprezentaţii de mimă şi pantomină şi concerte de muzică pop. Festivalul este organizat în colaborare cu Primăria din Beer Sheva, Ministerul Afacerilor Externe din Israel, galeriile de artă din Oraşul Vechi şi Teatrul din Beer Sheva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.