Spectacolul "Eliza visează", o poveste originală despre emoţii, imaginaţie şi curaj dedicată copiilor peste 5 ani, poate fi vizionat duminică, 2 decembrie, orele 11.00 şi 18.00 - premiera oficială - şi duminică, 9 decembrie, ora 11.00, la Sala Rapsodia a Teatrului "Ion Creangă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pus în scenă de Florin Fieroiu (regie şi coregrafie), alături de Corina Grămoşteanu (scenografie) şi Vlaicu Golcea (muzică şi sound design), după un scenariu original de Mihaela Michailov, spectacolul propune cu delicateţe o poveste despre graniţa dintre vis şi realitate, punând pe înţelesul copiilor o serie de întrebări care nu şi-au găsit răspunsuri clare nici în lumea adulţilor.

Ce sunt visele? Aventuri în amintirile de peste zi? Spaţiul unde sunt retrăite momente dragi? Timpul în care creăm poveşti noi? Oare imaginile care ni se perindă pe sub pleoape au legătură unele cu altele? Şi chiar tot ce-i pe Pământ visează? Toate aceste întrebări şi nenumărate îndoieli pândesc la fiecare pas al micuţei Eliza, care porneşte în explorarea marii enigme a somnului plin de vise.

Însă când lumina se stinge, iar joaca se amână pe mâine, Eliza nu este singură. În vis, alături de ea, există tot soiul de năstruşnicii: cercei cu fistic şi pajişti cu alune, spiriduşi-Visorogi care modelează însăşi textura viselor şi un maestru vrăjitor care deţine cheile imaginaţiei. Dar în vis sunt prezenţi şi Mama şi Tata, care aduc ordine în lumea răsturnată cu susul în jos, alungând umbrele care foşnesc şi troznesc, mârâie şi hârâie în colţurile întunecate ale somnului cel mai adânc.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii-spiriduşi: Eliza Teofănescu, Marius Nănău, Gabi Costin / Voicu Hetel, Ilinca Atanasiu, Andra Mirescu, Denis Hanganu, Idris Clate, Mădălina Dorobanţu şi Nicolae Dumitru.

Din distribuţie fac parte: Eliza Teofănescu, Marius Nănău, Gabi Costin / Voicu Hetel, Ilinca Atanasiu, Andra Mirescu, Denis Hanganu, Idris Clate, Mădălina Dorobanţu, Nicolae Dumitru. 

Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro şi myticket.ro, la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă, aflată în Piaţa Amzei nr 13 - tel. 0767.934.374, sau de la casa mobilă de vânzare a Teatrului, care va fi deschisă la Sala Rapsodia (Str. Lipscani nr.53) cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.