Reality show-ul ”Second Wives Club” va avea premiera pe 12 mai, de la ora 22.00, la postul de televiziune E!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cele 8 episoade a câte o oră, show-ul urmăreşte şase femei măritate sau logodite cu bărbaţi puternici şi bogaţi din Los Angeles, informează postul de televiziune.

Shiva Safai, Katie Cazorla, Veronika Obeng, Shawna Craig, Tania Mehra şi Morisa Surrey duc o viaţă luxoasă, dar se confruntă şi cu probleme în care sunt implicaţi copii vitregi şi statutul de a fi a doua, a treia, a patra sau chiar a cincea soţie. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Shiva Safai este logodnica mogulului imobiliar Mohamed Hadid şi vrea să devină soţia cu numărul 3. Katie Cazorla şi logodnicul ei, Walter, sunt împreună de 11 ani şi logodiţi de aproape 6. Veronika Obeng este a treia soţie a chirurgului plastician Michael Obeng, din Beverly Hills. Shawna Craig este cea de-a cincea soţie a actorului Lorenzo Lamas, Tania Mehra va deveni în curând a doua soţie a lui Dean Bornstein, iar Morisa Surrey este căsătorită cu doctorul Mark Surrey.

”Second Wives Club” este produs de Studio Lambert şi All3Media America, avându-i pe Stephen Lambert, Greg Lipstone, Greg Goldman şi Sara Quick drept producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.