Show-ul de televiziune ”Regele cofetarilor” revine, din 13 mai, ora 22.00, la postul TLC cu 20 de episoade noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul sezon, cel de-al nouălea, urmăreşte experienţele lui Buddy Valastro şi ale familiei sale care încearcă să transforme Carlo’s Bakery într-un nume de referinţă în branşă.

”În întreaga lume, oriunde m-aş afla, îmi dau seama că familia are o valoare universală”, a declarat Buddy Valastro. ”Nimic nu uneşte oamenii aşa cum o face mâncarea şi sper ca aceste noi episoade din «Regele cofetarilor» să îi inspire pe oameni să îşi dorească să facă prăjituri şi să petreacă timp cu familia”.

Echipa se va confrunta cu provocările noilor proiecte, printre care un tort cu dragoni care scot flăcări pe nări, dovedind încă o dată că atunci când familia îşi uneşte forţele, nimic nu este imposibil.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications care cuprinde şi Discovery Channel, disponibil în peste 180 de pieţe, şi Animal Planet, disponibil în peste 170 de pieţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.