Fanii serialelor turceşti vor putea urmări, de miercuri, „Infidelul” („Sadakatsiz”), la Kanal D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia va putea fi urmărită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

În centrul acţiunii se află Asya, personaj interpretat excepţional de actriţa Cansu Dere, pe care românii au îndrăgit-o încă din rolul Firuze, pe care artista l-a interpretat remarcabil în super-producţia "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" (Muhteşem Yüzyıl), producţie difuzată la Kanal D.

În „Infidelul”, Cansu Dere devine Asya, eroina producţiei, o femeie care a primit tot ce şi-a dorit de la viaţă: frumuseţe, carieră, un copil şi un soţ perfect. Destinul i se va schimbă însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viaţa sa.

„Povestea acestei femei extrem de puternice, dar şi vulnerabile, în acelaşi timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului! M-a tulburat puternic şi cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaşte lupta şi drama. E cumplit să fii minţit de omul în care credeai şi alături de care te vedeai întreaga viaţă. Asya păţeşte asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului. Determinarea aceasta a ei este o lecţie pentru oricine”, spune Cansu Dere despre personajul pe care îl interpretează.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.