Serialul „Nu mai exişti pentru mine/ Dead to Me”, cu Christina Applegate în rol principal, va fi lansat de Netflix pe 3 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jen (Christina Applegate) este o văduvă sarcastică, determinată să afle adevărul despre moartea soţului ei în urma unui accident de maşină, în care criminalul a fugit. Judy (Linda Cardellini) este o optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă. Atunci când cele două femei se întâlnesc într-un grup de sprijin, devin prietene bune, în ciuda personalităţilor lor diametral opuse. În plus, Judy se străduieşte să o protejeze pe Jen de un secret şocant care îi poate distruge viaţa. 

Comedia neagră„Dead to Me”, creată de Liz Feldman („2 Broke Girls”, „One Big Happy”), îi are în distribuţie pe Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden, Ed Asner şi Brandon Scott.

Jessica Elbaum (Gloria Sanchez Prods.), Christie Smith şi Christina Applegate sunt şi producători executivi, alături de Adam McKay şi Will Ferrell, pentru Gloria Sanchez Productions.

Serialul „Dead to Me” este produs de CBS Television Studios pentru Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.