„Days of Our Lives”, produs de NBC, este marele câştigător al galei premiilor Daytime Emmy care a avut loc duminică în Pasadena, după ce a primit cinci trofee, inclusiv la categoria „cel mai bun serial dramă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost urmat, ca număr de premii, de „General Hospital” (ABC) şi „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless” (CBS), cu câte două, potrivit Variety. Cât priveşte posturile de televiziune, CBS a condus, cu şapte trofee Daytime Emmy, urmat de NBC, cu cinci.

Serialul ABC a primit, în total, 26 de nominalizări pentru gala din acest an, în timp ce „Days of Our Lives” (NBC) şi „The Young and the Restless” (CBS) au avut câte 25 de nominalizări.

„Good Morning America” (ABC) a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun program matinal, iar „The Talk” (CBS), cel mai bun talk-show de entertainment, după ce anul trecut „The Ellen DeGeneres Show” a fost câştigătorul categoriei.

„Entertainment Tonight’s” (CBS) a primit, anul acesta, al patrulea trofeu al categoriei „Outstanding Entertainment News Program”.

Cele mai bune gazde de talk-show au fost desemnate Adrienne Houghton, Loni Love, Jeannie Mai, Tamera Mowry-Housley, de la „The Real” (Fox).

National Academy of Television Arts & Sciences (NATAS) a anunţat câştigătorii celei de-a 45-a ediţii a galei premiilor Daytime Emmy într-o gală care a avut loc la Pasadena Civic Auditorium, găzduită de Mario Lopez („Extra”) şi Sheryl Underwood („The Talk”).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.