Serialul "Comoara pierdută a generalului Custer" va fi transmis din 22 ianuarie, de la ora 21.00, de History. În ianuarie, vor putea fi urmărite şi noi episoade din serialele "Blestemul Insulei Oak" şi "Pe urmele antichităţilor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În "Comoara pierdută a generalului Custer" o echipă de arheologi, istorici şi cercetători obţin o hartă veche care le arată drumul către una dintre cele valoroase comori americane. Pe măsură ce ancheta evoluează, aceştia descoperă adevăratul loc de odihnă a generalului Custer, ceea ce va rescrie istoria bătăliei de la Little Big Horn şi cea de la Little Bighorn, când acesta şi oamenii lui au rămas fără nimic.

Indienii americani au strâns sute de puşti, arme, săbii, efecte personale şi steaguri folosite în timpul bătăliei. Sursele susţin că aceste articole au fost depozitate pentru a fi utilizate ulterior, dar în cei 140 de ani de la sfârşitul bătăliei, şi în ciuda obsesiei naţionale cu Custer, această comoară nu a reapărut niciodată. În 2016, patriarhul familiei - Fred Weibert - a dezvăluit un secret pe care l-a păstrat de 60 de ani. Copil fiind, în timp ce se juca lângă câmpul de luptă, el a descoperit cadavrele a doi locţiitori ai lui Custer. Corpurile acestora nu au fost încă recuperate, dar cercetările familiei le plasează în interiorul a două mile pătrate de comoara ascunsă. Înarmaţi cu aceste secrete, vânătorii de comori moderne vor porni să caute această pradă în valoare de milioane de dolari.

În fiecare vineri, de la ora 22.00, telespectatorii pot urmări sezonul 6 din "Blestemul Insulei Oak". Fraţii Rick şi Marty Lagina se întorc pe Insula din Oak, pregătiţi pentru a rezolva misterul vechi de 223 de ani.

"Blestemul insulei Oak"

Prima lor misiune începe în zona Money Pit, unde realizează o analiză seismică complexă în încercarea de a localiza puţul original în care se află comoara. Următorul loc cercetat este Cove's Smith unde Marty încearcă, împreună cu expertul în detectarea metalelor Gary Draytons şi arheologul Laird Niven, să descopere bucăţi dintr-o navă antică în care comoara a fost transportată. Noul sezon a început din 11 ianuarie.    

Noul sezon din serialul "Pe urmele antichităţilor", care a debutat săptămâna aceasta, prezintă în fiecare luni, de la ora 22.00, obiecte unice, de colecţie, dar şi poveştile oamenilor care le colecţionează, oferind o perspectivă interesantă asupra vieţilor şi istoriei americanilor. Mike şi Frank pornesc la drum prin oraşele mici din America pentru a descoperi relicve valoroase care sunt ascunse în grămezi de gunoi, îngropate în hambare şi depozitate în garaje.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.