„Brousko”, un serial a cărui acţiune se desfăşoară în Creta şi Cipru, va avea premiera pe AXN White, joi, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melina şi Achilleas sunt doi tineri pe care soarta îi aduce împreună şi care trăiesc o incredibilă poveste de iubire, care le va da întreaga lume peste cap.

Producţia va fi difuzată de luni până vineri şi prezintă două familii puternice care conduc afaceri profitabile în industria vinului, Mattheou (din Cipru) şi Yannakakis (din Creta). Ambele crame produc un soi de vin, extrem de cunoscut, Brousko. Fiul mai mare al familiei Mattheou vrea ca cele două companii să îşi unească forţele şi împreună să exporte vinurile la nivel global. Un secret din trecut opreşte aceasta fuziune, însă, nu pentru mult timp.

Fiul cel mic al familiei Mattheou, Achilleas, urmează să se căsătorească cu fermecătoarea Eurydice şi are totul pregătit pentru petrecerea burlacilor într-un bar din Atena. În acelaşi bar şi în aceeaşi seară, Melina sărbătoreşte alături de prietenele sale propria petrecere a burlăciţelor, întrucât se apropie nunta cu tânărul moştenitor al familiei Yannakakis, Sifis. Achilleas o întâlneşte pe Melina şi atracţia dintre ei este atât de puternică, încât cei doi ajung să petreacă o noapte pasională. Dimineaţa, Melina dispare, fiind măcinată de sentimentul de regret şi vinovăţie. Cei doi se întorc la vieţile lor, îşi sărbătoresc nunţile, însă niciunul nu poate uita noaptea petrecută împreună.  

Între timp, toate divergenţele dintre cele două dinastii sunt soluţionate şi aceştia se reunesc pentru a parafa şi celebra fuziunea. Cu acest prilej, Achilleas şi Melina se reîntâlnesc şi îşi dau seama că nu pot scăpa de destin.

Telespectatorii vor vedea de luni până vineri, „Brousko”, noul serial produs în Grecia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.