Serialul „Aurul Generalului Yamashita” va avea premiera pe 15 mai, de la ora 21.00, la postul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia prezintă un grup de cercetători şi ingineri care încearcă să descifreze ultimul mare mister din Al Doilea Război Mondial şi pornesc pe urmele aurului Generalului Yamashita, în inima junglei filipineze.

În 1945, în ultimele luni ale războiului, se presupune că trupele japoneze, sub comanda generalului Yamashita, au îngropat o comoară nepreţuită în jungla filipineză. Comoara ar include aur, bijuterii şi artefacte inestimabile, furate de trupele japoneze de la alte naţiuni.

Misterul dăinuie de 70 de ani, iar echipa formată din cercetători americani porneşte în căutarea aurului ascuns, sub conducerea unui martor ocular care susţine că a văzut cum forţele armate ale lui Yamashita au îngropat nenumărate cutii în tuneluri, pline de capcane. Visul lor este să descifreze misterul şi să găsească comoara.

În căutarea lor, vânătorii de comori trebuie să descifreze un cod bizar, care se zvoneşte că a fost lăsat de o societate secretă, ca mijloc de a evita capcanele şi de a recupera comoara. Ei se folosesc de cele mai recente tehnologii, în căutarea comorii şi a adevărului.

Episoadele serialului pot fi urmărite în fiecare miercuri, de la ora 21.00.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.