Serialul animat „Animals”, creat de Phil Matarese şi Mike Luciano, a fost anulat de HBO după al treilea sezon, potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul a beneficiat de participarea unora ca Demi Moore, Emilia Clarke, Jonah Hill, RuPaul, Shawn şi Marlon Wayans, Whoopi Goldberg şi Kumail Nanjiani, care şi-au împrumutat vocile unor animale ce trăiesc în partea mai puţin respectată a New Yorkului.

„Animals” urmărea vieţile unor câini, porumbei, şobolani şi pisici, între alte creaturi, cu pasiunile, dependenţele şi fricile lor. Show-ul a început ca o serie de scurtmetraje animate, „Pigeons”, premiată la New York Television Festival în 2013.

Jay şi Mark Duplass, prin Duplass Brothers TV, au produs şi finanţat independent primul sezon, care a avut premiera la Sundance în 2015. HBO a preluat proiectul în luna mai a aceluiaşi an şi a comandat două sezoane.

Fiind difuzat la o oră înaintată, „Animals” nu a atras o audienţă mare. Sezonul al treilea a înregistrat, în medie, 185.000 de telespectatori/ episod, cu 23% mai puţin decât episoadele celui de-al doilea sezon.

Cel de-al treilea sezon s-a încheiat pe 5 octombrie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.