Serialul „30 Monedas”, realizat de reputatul cineast Álex de la Iglesia pentru HBO Europe, va fi lansat la Festivalul de la Veneţia şi este singura producţie de gen care va avea premiera la evenimentul ajuns la a 77-a ediţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul episod dintre cele opt ale serialului - cu Eduard Fernández, Carmen Machi, Mafalda Carbonell şi Pepón Nieto în distribuţie - va fi proiectat în afara competiţiei.

„30 Monedas” îl are în prim-plan pe părintele Vergara, interpretat de Eduard Fernández („El Nino”), exorcist, pugilist şi fost condamnat, care trăieşte într-un sat din Spania. Sperând să fie pierdut şi uitat, demonii lui Vergara îl ajung din urmă.

Álex de la Iglesia, cunoscut pentru filme ca „La comunidad”, „El crimen perfecto”, „Mi gran noche” şi „El Bar”, a scris scenariul împreună cu Jorge Guerricaechevarría. Serialul este produs pentru HBO Europe de Steve Matthews, Miguel Salvat şi Antony Root.

De la Iglesia şi Carolina Bang sunt producători executivi pentru Pokeepsie Films.

La ediţiile trecute ale Festivalului de Film de la Veneţia au mai fost prezentat producţii de televiziune, între care „The Young Pope” (HBO) şi „ZeroZeroZero” (Amazon).

Cea de-a 77-a ediţie a festivalului va avea loc între 2 şi 12 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.