Scriitorul şi pictorul Ari Behn, fostul soţ al prinţesei Martha Louise a Norvegiei, s-a sinucis la vârsta de 47 de ani, potrivit unui comunicat transmis de familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Behn şi prinţesa Martha Louise s-au căsătorit în 2002, au trei fiice şi s-au despărţit în 2016. Divorţul a fost încheiat în urmă cu doi ani.

Potrivit comunicatului emis, scriitorul - care a publicat mai multe romane şi piese de teatru - s-a sinucis miercuri.

Casa Regală a Norvegiei a transmis condoleanţe: „Ari a fost o parte importantă a familiei noastre timp de mulţi ani şi avem amintiri frumoase cu el. Suntem recunoscători că l-am cunoscut. Regretăm că nepoţii noştri şi-au pierdut iubitul tată şi transmitem condoleanţe părinţilor şi fraţilor, care şi-au pierdut iubitul fiu şi frate”.

Prinţii moştenitori, Haakon şi Mette-Marit, au deplâns, de asemenea, moartea lui Behn: „A fost un bun prieten, un îndrăgit membru al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe momente mici şi mari de viaţă”.

Martha Louise, prima născută a regilor Norvegiei, şi Ari Behn au trei fiice: Maud Angelica, în vârstă de 16 ani, Leah Isadora, în vârstă de 14 ani, şi Emma Tallulah, în vârstă de 11 ani.

Behn este cunoscut ca autor al „Sad as Hell”, însă a fost în centrul unei controverse după ce a fost filmat în Las Vegas alături de mai multe prostituate care se drogau.

În decembrie 2017, Behn l-a acuzat pe actorul Kevin Spacey că l-a pipăit după un concert organizat în onoarea laureaţilor Nobel. Spacey nu a comentat acuzaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.