Romanul ”Fata dinainte”, scris de J.P. Delaney şi care va sta la baza unui film regizat de Ron Howard, a apărut la editura Litera, în colecţia Buzz Books.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thrillerul psihologic are în centru două femei - Emma şi Jane.

Emma este traumatizată după ce locuinţa i-a fost spartă. Ea îşi doreşte să trăiască într-un loc nou. Ea găseşte, pe One Folgate Street, o casa - capodoperă arhitecturală. Dar există anumite reguli. Arhitectul enigmatic care a proiectat casa păstrează un control total asupra ei: fără cărţi, fără perne aruncate, fără fotografii sau alte obiecte personale. Spaţiul e destinat să îl transforme pe cel care-l ocupă, şi asta se întâmplă.

De cealaltă parte, Jane simte nevoia unui nou început. Găseşte One Folgate Street, este atrasă imediat de casă şi de creatorul ei. Ea află de moartea prematură a chiriaşei anterioare, o femeie care îi semăna. În timp ce încearcă să separe adevărul de minciună, Jane urmează fără să ştie aceleaşi tipare şi trece prin aceeaşi teroare ca fata dinainte.

”Fata dinainte/ The Girl Before” este primul thriller psihologic scris sub pseudonim de J.P. Delaney, care a publicat anterior ficţiune. Romanul este în curs de apariţie în peste 40 de ţări şi urmează să fie ecranizat de regizorul Ron Howard, câştigător al două premii Oscar pentru ”A beautiful mind” (2001).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.