Richard Harrison, cunoscut telespectatorilor ca "Bătrânul" din show-ul de pe History "Aşii amanetului/ Pawn Stars", a murit luni dimineaţă după o lungă luptă cu boala Parkinson, a anunţat fiul său, Rick Harrison, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rick Harrison, care a fost co-prezentator cu tatăl său în emisiune, a scris pe Instagram că tatăl său a murit "înconjurat de cei pe care i-a iubit". 

"A fost eroul meu şi sunt norocos că "Bătrânul" mi-a fost tată", a scris el. "A trăit o viaţă plină şi prin emisiunea de pe canalul History "Pawn Stars a influenţat vieţile oamenilor de pretutindeni, învăţându-i ce înseamnă să valorezi iubirea pentru familie, munca şi umorul".  

Rick Harrison a adăugat: "Apreciem gândurile tuturor şi rugăciunile voastre şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente". 

Programul "Pawn Stars", care a fost difuzat de History încă de la debut, în 2009, urmărea afacerea familiei din Las Vegas, din magazinul de amanet World Famous Gold & Silver Pawn Shop.

"Suntem trişti să aflăm că l-am pierdut pe prietenul nostru Richard "Bătrânul" Harrison, un membru iubit al History", a scris postul de televziune într-un comunicat. "Îi vom simţi lipsa, înţelepciunea şi candoare sa. Gândurile noastre se îndreaptă către familie în aceste momente dificile". 

Echipa de la Gold & Silver Pawn şi familia de la "Pawn Stars" a transmis: "Ni-l vom aminti ca pe cel mai bun tată, bunic şi străbunic pe care a putut să-l aibă familia şi fanii, care uneori era îmbufnat (dar totodată iubitor), adesea spiritual şi foarte raţional când era vorba de show.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.