Reţeaua Fox a anunţat al şaselea sezon al serialului „Empire”, dar a transmis că nu există planuri să readucă personajul lui Jussie Smollett, actor care a susţinut în ianuarie că a fost victima unui atac motivat de ură rasială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia din Chicago l-a acuzat pe Smollett că şi-a înscenat atacul, dar actorul a susţinut până la final că este nevinovat, iar procurorii au renunţat la acuzaţii.

În serialul despre o familie din industria divertismentului, Smollett juca rolul unui cântăreţ homosexual, Jama Lyon. 

„Studioul a negociat o extindere a opţiunii lui Jussie Smollett pentru sezonul al şaselea, dar la acest moment nu există planuri pentru ca personajul Jamal să revină în «Empire»”, au transmis 20th Century Fox TV şi Fox Entertainment, citează Reuters.

În urmă cu o săptămână, actorii din serialul „Empire” au semnat o scrisoare de susţinere pentru întoarcerea lui Jussie Smollett în distribuţia producţiei 20th Century Fox.

Primăria din Chicago l-a acţionat în judecată, în luna aprilie, pentru că a refuzat să achite costurile anchetei care au vizat presupusul atac homofob şi rasist care l-a avut protagonist. Actorul are de plătit 130.000 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.