Reţeaua de televiziune CTV a cumpărat drepturile de difuzare în Canada pentru "The Conners", spinoff al serialului "Roseanne" care a fost anulat de postul american ABC în mai, după ce creatoarea sa a stârnit controverse publicând mesaje rasiste pe Twitter, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Postul canadian CTV, deţinut de BCE Inc, va difuza serialul "The Conners" din 16 octombrie, se arată într-un comunicat transmis marţi. 

"Roseanne" a fost anulat de ABC, după ce actriţa Roseanne Barr a a scris pe Twitter un mesaj rasist despre fosta consilieră a lui Barack Obama, Valerie Jarrett. "Fraţii musulmani şi Planeta maimuţelor au avut un copil: vj", afirma ea în mesaj, declanşând o avalanşă de critici. Mai târziu, Barr şi-a cerut scuze pentru că a făcut o glumă proastă. 

În luna iunie, ABC a comandat 10 episoade ale unui spinoff numit "The Conners", la care nu va participa Barr. 

"Roseanne", care a debutat în 1988, a avut nouă sezoane, până în 1997, şi a fost cel mai urmărit show în Statele Unite în perioada 1989 -1990. Din distribuţia celui de-al 10-lea sezon, lansat în martie 2018, au făcut parte Laurie Metcalf, John Goodman şi Sara Gilbert.

Revenirea serialului "Roseanne", în luna martie, după 21 de ani, la ABC, a înregistrat o audienţă record de 18 milioane de telespectatori în medie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.