Regina Marii Britanii, născută la 21 aprilie 1926 şi care a urcat pe tron în februarie 1952, sărbătoreşte a 96-a aniversare joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o zi înainte, familia regală a publicat pe reţelelel de socializare o nouă fotografie a suveranei. 

 

Elizabeth a II-a aeste fotografiată în picioare, între doi ponei, Bybeck Katie şi Bybeck Nightingale, în grădinile Castelului Windsor. Fotografia a fost făcută „luna trecută”, precizează contul oficial al familiei regale. 

Fotografia a fost publicată de Royal Windsor Horse Show, un spectacole la care regina a asistat în fiecare an din 1943. 

Imaginea a fost făcută de Henry Dallal, care a fost desemnat să realizeze un portret oficial al suveranei cu ocazia aniversării a 90 de ani, scrie cotidianul britanic Daily Mail. 

Aceasta a fost publicată la câteva zile după ce prinţul Harry şi Meghan Markle au vizitat-o pe regină. 

Într-un interviu difuzat miercuri de postul american NBC, prinţul a vorbit despre reîntâlnirea cu bunica sa şi relaţia lor. „Are un foarte bun simţ al umorului”, a explicat el, adăugând că este calitatea pe care o apreciază cel mai mult la suverană. 

„Avem o relaţie foarte specială. Vorbim despre lucruri pe care ea nu le poate vorbi cu nimeni altcineva”, a asigurat Harry. 

„Cred că s-a săturat de zile de naştere”, a spus el. Prinţul Harry a spus că a vurt mai presus de toate să se asigure că regina „este protejată şi că are oamenii potriviţi în jurul ei”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.