Un recital de pian şi poezie "Sovereign Land", susţinut de poetul Robert Wordsman şi pianista Adina Cocargeanu, care comemorează împlinirea a 80 de ani de la moartea reginei Maria, va avea loc miercuri, 29 august, de la ora 18.00, în Salonul Cerchez al Muzeului Naţional Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poetul Robert Wordsman va recita versuri în limba engleză, creaţii proprii, pe care le-a scris cu gândul la România, ţara sa adoptivă. Poemele fac parte din seria "Deep Ground". 

Adina Cocargeanu va interpreta la pian piese ale marelui compozitor George Enescu. Publicul va putea audia lucrările "Voix de la steppe", "Sarabande", "Choral", "Burlesque" şi altele.

Robert Wordsman, poet şi profesor de cunoaştere imaginativă, cultură şi limbă, este originar din nordul Angliei. În prezent trăieşte lângă Sibiu. Colecţia sa de versuri "Deep Ground" este despre România, ţara pe care a început deja să o numească "acasă". A susţinut recitaluri în Marea Britanie, Sibiu şi Bucureşti.

Adina Cocargeanu este originară din Constanţa şi a studiat pianul la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. A câştigat numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de pian şi a susţinut recitaluri în Austria, Spania, Turcia, Statele Unite şi România. În prezent, este repetitor la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" din Bucureşti.

Evenimentul se va desfăşura în limba engleză.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.