Realizatorul de televiziune şi actorul Graham Norton va fi gazda galei BAFTA Television Awards, care va avea loc pe 12 mai, la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 15 ani de când a prezentat prima dată ceremonia, Norton a spus că 2018 a fost un an deosebit în televiziune.

„Au trecut aproximativ 15 ani de când am găzduit prima dată Television Awards şi mă bucur mult să revin. 2018 a fost un an deosebit pentru televiziune şi sunt nerăbdător să văd premiate talentele strălucite din industrie”, a spus Norton, citat de The Hollywood Reporter.

Serialul „Killing Eve” a primit cele mai multe nominalizări la premiile BAFTA TV, care vor fi acordate în ceremonia de la Royal Festival Hall din Londra.

Thrillerul BBC America a primit 14 selecţii la principalele premii şi la Bafta TV Craft Awards, actriţele Sandra Oh şi Jodie Comer fiind nominalizate pentru interpretare.

Miniseria „A Very English Scandal”, producţie BBC - Amazon, cu Hugh Grant în rol principal, a primit 12 nominalizări, iar producţia HBO „Patrick Melrose”, cu Benedict Cumberbatch în rol principal, a primit şase.

Ele sunt urmate de serialele „Bodyguard" şi „The Little Drummer Girl", fiecare cu câte cinci nominalizări, şi de „Mrs Wilson” şi „Mum”, cu câte patru selecţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.