Rapperul american Snoop Dogg va debuta în teatru, în această toamnă, într-un spectacol intitulat "Redemption of a Dogg", în care va juca alături de Tamar Braxton, sora cântăreţei R&B Toni Braxton, anunţă BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa este scrisă, regizată şi produsă de dramaturgul, producătorul şi regizorul Je’Caryous Johnson şi prezintă momente din viaţa cântăreţului - pe numele real Calvin Broadus - şi lupta sa între a-şi conserva moştenirea muzicală şi pierderea persoanei iubite. 

Recentul său album gospel, "Bible of Love", şi alte piese mai vechi din catalogul său vor face parte din coloana sonoră a spectacolului de teatru. 

Debutul său va avea loc la Houston, Texas, pe 15 octombrie, piesa fiind jucată în turneu prin America, până în noiembrie, când se încheie cu o reprezentaţie în Washington. 

Rapperul a jucat rolul unui vânzător de droguri alături de Denzel Waashington în filmul "Training Day" (2001). 

Snoop Dogg, născut pe 20 octombrie 1971 în California, este rapper, compozitor şi producător american. S-a remarcat în rândul mişcării hip-hop de pe coasta de vest americană şi a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Celebru pentru vocea lui trenantă, nonşalantă şi leneşă, în contrast cu cele ale majorităţii rapperilor din generaţia sa, Snoop Dogg a lansat o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum ”Doggystyle”, ”Tha Doggfather”, ”Malice in Wonderland” şi ”Doggumentary”, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy - de 17 ori - fără să câştige niciodată acest trofeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.