Radu Palaniţă a câştigat, vineri seară, marele trofeu "Românii au talent", premiul în valoare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat concurent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Siena Vuşcan care a obţinut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, tânărul pianist, Mihai Ţigaret, care a reuşit să câştige 10.000 euro. Cei doi copii au demonstrat, încă o dată, că generaţia lor este pregătită să impresioneze.

A fost desemnat şi câştigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susţină pe cel mai tânăr concurent al sezonului 10, Vlad Ciobanu, cel care i-a convins cu poeziile recitate.

Marea finală "Românii au talent" a condus topul audienţelor pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating şi 30.3% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.7 puncte de rating şi 18.5% share.

Peste 2,1 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.11, aproape 3 milioane de români se aflau în faţa televizoarelor. 

"Sunt foarte emoţionat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aş vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine şi vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează şi lor", a declarat Radu Palaniţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.