Site-ul de ştiri sportive www.prosport.ro, aparţinând grupului de presă Gândul Media Network, s-a situat din nou pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de cititori în domeniul sport, în data de 7 mai 2024. Conform datelor furnizate de SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic de Internet), site-ul prosport.ro s-a clasat pe locul 1 la categoria Sport, cu 617,832 de cititori unici, urmat de digisport.ro cu 601.435 de cititori unici, sport.ro cu 515.672 cititori unici, gsp.ro cu 421.917 de cititori unici, as.ro cu 201.658 de cititori unici şi orangesport.ro cu 84.667 cititori unici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem bucuroşi să împărţim această performanţă editorială cu cititorii noştri, fără de care, în mod evident, rezultatul despre care vorbim nu ar fi fost posibil. Vreau să mulţumesc colegilor şi partenerilor care au făcut şi fac parte din acest proiect, care a pornit în urmă cu 5 ani şi care a devenit un reper pentru zona de sport din România”, a transmis Andrei Trifan, rRedactor-şef ProSport.

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997. A fost primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Mihai Mironică, în fiecare zi de luni până vineri, de la 18.00 şi difuzată pe site-ul www.prosport.ro şi pe canalele oficiale de YouTube, Facebook şi Instagram ale publicaţiei, este una dintre cele mai urmărite de public. La fel şi „Exclusiv Dinamo”, moderată de jurnalistul Cătălin Mureşanu, „Exclusiv Rapid”, moderată de jurnalistul Ovidiu Ionescu, „Drumul spre Paris”, moderată de jurnalistul Daniel Nazare şi „Ba Da, Ba Nu”, realizată de Mihai Mironică şi Radu Buzăianu.

Comentatorul Ilie Dobre, nume cunoscut al radioului din România, anunţă cele mai emoţionante momente din sport în direct.

Echipa ProSport este condusă de Andrei Trifan - redactor-şef şi Adrian Artene - director editorial. Lor li se alătură alţi jurnalişti sportivi: Bogdan Savin, Daniel Nazare, Gabriel Berceanu, Cătălin Mureşanu, Alex Brădescu, Daniel Vlad, Andrei Preotu, Alex Tăcină, Marius Anghel, Ştefan Olteanu, Christian Luţă, Mihnea Ştefan, Robert Jugravu, Răzvan Lunga, Florentin Dincă, Maria Miron, Sergiu Nicolae, Cristian Hitruc, Gigi Grigorescu, Alex Neagu şi Raluca Panţîru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.