History va difuza, în luna septembrie, o serie de producţii care analizează unele dintre cele mai mari enigme, conspiraţii sau mituri din istorie. Reunite sub numele de "Luna Secretelor", programele pot fi urmărite zilnic, începând cu 1 septembrie, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai importante producţii din această serie sunt: "Regulile Bibliei", "Extratereştri antici - Sezonul 11", "Secretele templierilor". 

Toată lumea a auzit de „Cele 10 porunci”, dar Biblia conţine, de fapt, peste 2000 de alte reguli şi legi. Acestea guvernează aproape orice arie a activităţii umane, de la dragoste şi război la alimentaţie şi băuturi, de la cum să te rogi la ce să porţi. Totuşi, în acelaşi timp, acestea reprezintă şi un portal către lumea antică, deschizând o fereastră către civilizaţii care au dispărut în urmă cu mii de ani, către Roma, Egipt sau Mesopotamia. Fiecare regulă lansează o investigaţie într-un peisaj istoric pierdut, aducând la lumină modurile în care oamenii trăiau, iubeau, gândeau sau se luptau. Fie că ni se par ciudate, fie că ne dezvăluie lucruri pe care nu le ştiam sau ne trezesc curiozitatea, aceste reguli sunt prezentate într-un mod care să ne ajute să înţelegem mai bine istoria. 

Serialul va fi difuzat miercurea, începând cu 5 septembrie, de la ora 21.00.

"Extratereştri antici - Sezonul 11" explorează teoria controversată potrivit căreia extratereştrii au vizitat Pământul timp de milioane de ani. De la era dinozaurilor până în Egiptul antic, de la cele mai vechi desene din peşteri la observaţiile în masă din SUA, fiecare episod din această serie de succes oferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, controverselor, întâlnirilor de gradul I, dar şi teoriilor argumentate care învăluie această dezbatere îndelungată.

Sezonul 11 începe pe 7 septembrie şi va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 21.00.

"Secretele templierilor": De-a lungul istoriei, nicio altă grupare nu s-a mai priceput să construiască o lume atât de bine ascunsă aşa cum au făcut-o Cavalerii Templieri. În această serie difuzată de History, o echipă formată din expertul în securitate Mikey Kay şi arheologul Garth Baldwin investighează evoluţia şi acţiunile Cavalerilor Templieri, de la căderea Ierusalimului la arderea membrilor la Paris. Pe parcursul a patru episoade, investigatorii vor dezvălui reţeaua secretă clădită de Templieri - un labirint subteran de aproape 4.000 de mile, diseminând povestea uneia dintre cele mai enigmatice grupări.

Serialul va avea premiera pe 10 septembrie şi va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.