Pro TV a anunţat, vineri, într-un comunicat, că vor începe în curând filmările pentru un nou serial, TĂTUŢU`, care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de doi ani, în cele patru sezoane, Clanul a creat un fenomen şi a devenit cel mai bun serial de dramă din România. Scenariul, actorii, efectele speciale şi felul în care a fost produs fiecare episod au dus povestea în casele a milioane de telespectatori care au ajuns să îndrăgească proiectul.

Însă, cine ştie, de fapt, cum a început totul...?! În urmă cu aproximativ 20 de ani, viaţa lui Bebe Udrea era printre mafioţi. Cunoscut drept „Măcelaru”, Bebe a avut un scop clar: să ajungă în vârful propriului clan! Cum a construit totul, care este povestea din spatele unora dintre cele mai îndrăgite personaje şi care a fost parcursul lor încă de la început, vom vedea, în curând, într-un nou serial: TĂTUŢU`, se arată într-un comunicat al Pro TV.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

“Clanul a fost una dintre cele mai bune producţii de drama fiction din ultimii ani, din România, iar asta s-a dovedit nu doar prin audienţele pe care le-a făcut în fiecare sezon, ci şi prin dorinţa celor de acasă de a urmări serialul, în avans, pe VOYO. Mulţi oameni şi-au făcut abonament doar ca să vadă Clanul, iar acest lucru ne-a determinat să continuăm. Astfel, le vom aduce fanilor, şi nu numai, o nouă producţie – TĂTUŢU` - care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul, dar şi actori noi. Suntem convinşi că este o veste pe care cei de acasă o aşteptau şi ne bucurăm că putem să creăm un nou fenomen”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

Actorul George Mihăiţă a reuşit să construiască un personaj care a impresionat o ţară întreagă, iar acum va continua povestea cu... începutul: „Trăieşti 2 ani într-un vis sublim... CLANUL... te trezeşti şi te-aşteaptă altul... TĂTUŢU`... Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă... Mi-e dor de toţi, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial... TĂTUŢU”, a spus George Mihăiţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.