Prinţul de Wales William i-a adus un omagiu bunicii sale, Elizabeth II, postând pe Twitter o nouă fotografie inedită cu suverana care ar fi împlinit la 21 aprilie 97 de ani. Regele Charles şi soţia sa Camilla, precum şi Sarah Ferguson au reamintit moştenirea lăsată de suverană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

În această fotografie, făcută de Prinţesa de Wales, Kate, vara trecută, suverana apare înconjurată de nepoţii ei cei mai mici, Lady Louise Windsor şi James (copiii lui Edward, fiul cel mai mic al reginei) şi strănepoţii ei: Savannah şi Isla. Phillips, Mia, Lena şi Lucas Tindall (nepoţii prinţesei Anne), precum şi prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis, nepoţii lui Charles.

Regele Charles III şi soţia sa Camilla au trimis, de asemenea, un omagiu pentru a marca ziua de naştere a regretatului monarh. 

 

Pe reţelele de socializare, cuplul regal a distribuit un instantaneu al reginei, realizat în timpul unei vizite în iunie 2022 pentru Săptămâna Sfântă, o ceremonie tradiţională de predare a cheilor oraşului Edinburgh.

„Astăzi comemorăm viaţa şi moştenirea incredibilă a Majestăţii Sale Regina Elizabeth II la împlinirea ei de 97 de ani”, se arată în mesaj.

Sarah Ferguson, fosta soţie a Prinţului Andrew şi fosta noră a reginei, a salutat, de asemenea, „prezenţa constantă şi neclintită” a reginei „mai bine de 70 de ani”. „A fost o soacra minunată, prietenă. Mi-e dor de ea mai mult decât pot exprima cuvintele", a adaugat ducesa de York pe Instagram.

Acest omagiu vine cu trei săptămâni înainte de încoronarea regelui Charles III. Organizat la Westminster Abbey, acest eveniment regal va avea loc pe 6 mai, la aproape 70 de ani de la încoronarea reginei Elizabeth II la 2 iunie 1953.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.