Primul episod al serialului "Vlad", difuzat luni seară de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, VLAD a înregistrat 9.7 puncte de rating şi 24.0% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.1 puncte de rating şi 17.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,7 milioane de telespectatori au urmărit povestea de iubire dintre Adrian şi Eliza şi toate răsturnările de situaţie, iar în minutul de maximă audienţă de la 20.52, peste 2,1 milioane de români au fost în faţa televizoarelor. 

Aseară, telespectatorii au urmărit drama prin care trece Adrian, cel care în ziua în care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Eliza, a fost trădat de ea şi de cei mai buni prieteni ai săi, Ştefan şi Leo, şi trimis la închisoare. Aici, Adrian trăieşte experienţe traumatizante atât din interacţiunea cu ceilalţi deţinutţi, cât mai ales din cea cu apropiaţii săi, care se dezic de el şi îi fac foarte mult rău.

Perioada petrecută după gratii l-a marcat şi i-a dezvoltat dorinţa de răzbunare. Acesta revine după mulţi ani sub o nouă identitate şi o nouă înfăţişare şi, ajutat de aliaţii săi, îşi începe planul gândit în cel mai mic detaliu. Acum este Vlad, un bărbat puternic, bogat şi sigur pe el, opusul celui care era înainte de a fi trădat. El ajunge în Grecia, unde fosta lui iubita, Eliza, şi cel mai bun prieten al său, Ştefan, sunt căsătoriţi şi deţin mai multe afaceri. 

Lunea viitoare, de la 20.30, povestea continuă cu noi elemente ale puzzle-ului "Vlad". 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.