Prima semifinală "Românii au talent", difuzată vineri la Pro TV, a fost lider absolut de audienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a înregistrat 9.9 puncte de rating şi 29.8% cotă de piaţă în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 7.4 puncte de rating şi 22.4% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 şi 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20.28 - 24.32, Pro TV a condus topul televiziunilor cu 7.9 puncte de audienţă şi 26.9% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 7.6 puncte de rating şi 26.0% share.

Peste 1,9 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audienţă de la ora 21.52, peste 2,6 milioane de români se uitau la emisiune.

Andra şi 3 Sud Est au încântat publicul cu una dintre cele mai de succes piese ale momentului, "Jumătatea mea mai bună".

La finalul serii, Daria Batschi - Beleca şi Duo Turkeev au fost propunerile juraţilor pentru premiul de originalitate. Iar conform voturilor exprimate de public, primii cinci calificaţi în marea finală sunt: Rareş Trufea, Daria Batschi - Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean şi GIM. 

Vinerea viitoare, de la ora 20.30, va avea loc a doua semifinală. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.