Vânzările totale pentru 248 de loturi ale Licitaţiei patrimoniului unei galerii transilvănene - partea I, organizată marţi, online, de Artmark, sunt de peste 225.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Inorog", cromolitografie de Salvador Dali, a fost adjudecat, marţi, în cadrul "Licitaţiei patrimoniului unei galerii transilvănene I", organizată de Artmark online, la preţul de 4.750 de euro. "Flori de liliac", de Elena Muller-Stăncescu, a fost vândut la acelaşi preţ.

"Inorog", de Salvador Dali

Toate loturile sesiunii au avut preţuri de pornire de 100 de euro.

"Balerina", de Salvador Dali

"Început de primăvară", o lucrare realizată în acuarelă şi tuş pe hârtie de Constantin Piliuţă, a fost vândută pentru 3.250 de euro. La acelaşi preţ a fost adjudecat şi "Trei ipostaze", de Salvador Dali, operă realizată în 1968. "Nud", de Henri Matisse, a fost adjudecat contra sumei de 3.000 de euro. 

"Început de primăvară", de Constantin Piliuţă

De asemenea, au mai fost vândute "Bujori în vas japonez", ulei pe carton de Elena Muller-Stăncescu, - 2.000 de euro; "Citadină", de Alexandru Ţipoia - 2.000 de euro; "Balerină", de Salvador Dali - 3.250 de euro. 

Totalul vânzărilor a fost de 228.150  de euro, rata de adjudecare fiind de 99.6%. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.